Lars Tunebo

posted in: Konstnärer | 0

Lars Tunebo föddes 1962 i Lysekil och började tidigt se sig om i världen och testade på ett flertal olika yrken innan han för ca 25 år sedan bestämde sig för att konsten var hans kall. Något som han enligt egen utsago aldrig har ångrat, trots att dom första åren inte var någon dans på rosor.

Idag arbeta Lars med hela världen som sitt arbetsfält och ha haft utställningar i städer såsom Dubai till Monaco, Helsingfors till Los Angeles, Marbella till Moskva för att nämna några. Han arbetar i diverse medier, måleri, glas, brons samt på senare tid mycket med foto/mixed media.
Han är mest känd för sina fotoproduktioner av djur i ovanliga situationer, inklusive elefanter i New York City och balanserar på sina huvuden i London. Bilderna bearbetas med olika effekter och filter i flera lager och sedan handkolorerade med tydliga genomskinliga färger och individuella effekter.
Tunebos sans för humor och fantasi tillåter honom att skapa bilder som ständigt överraskar och förvånar och ger skratt och glädje.

För större bild – klicka på bilden

The gallery was not found!